Bromölla Brand- & IT-säkerhet

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bromölla och Bromölla Brand- & IT-säkerhet är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bromölla Brand- & IT-säkerhet är ett av dem. Statusen för Bromölla Brand- & IT-säkerhet är att Bolaget är aktivt.

Bromölla Brand- & IT-säkerhet är ett Enskild firma och skapades 2005-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bromölla Brand- & IT-säkerhet ska trivas.

I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom brandskydd. Konsultverksamhet inom IT. Handel med IT-säkerhetsprodukter och brandsäkerhetsprodukter. Redovisnings- och teknikkonsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bromölla Brand- & IT-säkerhet är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bromölla Brand- & IT-säkerhet och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Bromölla Brand- & IT-säkerhet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-28852.

.

De som är på något sätt har med Bromölla Brand- & IT-säkerhet är Karlsson, Sven Magnus Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bromölla Brand- & IT-säkerhet har 600711-XXXX som sitt organisationsnummer.