Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla

Skåne län

Information

Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla är en verksamhet som finns i Bromölla. I Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schmidt Johansson, Helen Inga-Lena som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla på telefon 0456-25352.

Solarie. Försäljning av hälsokost, parfymeri.

Idag är Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla av bolagstypen Enskild firma.

Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-07-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla så är det följande:

Solhörnans Parfymeri och Hälsokost i Bromölla har 621229-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.