Eurobond Datorteknik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bromölla och Eurobond Datorteknik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Eurobond Datorteknik är ett av dem. Statusen för Eurobond Datorteknik är att Bolaget är aktivt.

Eurobond Datorteknik är ett Enskild firma och skapades 1994-10-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där företaget finns i jobbar för att företag som Eurobond Datorteknik ska trivas.

Eurobond Datorteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Bromölla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med datautrustning, musikinstrument samt hemelektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eurobond Datorteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Eurobond Datorteknik och det finns flera företag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Eurobond Datorteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-23360.

.

De som är på något sätt har med Eurobond Datorteknik är Bondesson, Per Magnus som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Eurobond Datorteknik har 630215-XXXX som sitt organisationsnummer.