Fossilforum-Filip Lindgren

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Enskild firma som heter Fossilforum-Filip Lindgren. Det finns flera företag som liknar Fossilforum-Filip Lindgren i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fossilforum-Filip Lindgren är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-07-01 så har Fossilforum-Filip Lindgren varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fossilforum-Filip Lindgren och det finns fler företag som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Fossilforum-Filip Lindgren så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fossilforum-Filip Lindgren så kan ni göra det på .

Föredragshållning och undervisning inom geologi paleontologi. Guidningar. Utställningar. Försäljning av lokala fossiler.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindgren, Filip Ingemar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fossilforum-Filip Lindgren har 640131-XXXX som sitt organisationsnummer.