Lindskogs Allservice

Skåne län

Information

640220-XXXX är organisationsnummer för företaget Lindskogs Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindskogs Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som Lindskogs Allservice finns i.

Lindskogs Allservice har varit registrerat sedan 1998-03-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindskogs Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lindskogs Allservice är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Lindskogs Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindskogs Allservice så kan ni göra det på telefon genom 0456-25755 eller genom brev på följande adress:

Handel med hemelektronik såsom larm och faxmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindskogs Allservice och det är Lindskog, Kent Roger som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,