B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang

Skåne län

Information

640221-XXXX är organisationsnummer för bolaget B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang finns i.

B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang har varit registrerat sedan 2007-07-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang så kan ni göra det på telefon genom 0456-23000 eller genom brev på följande adress:

Cafe, restaurang och nöjesunderhållning.

Det finns olika personer som har en koppling med B.C.R Bromöllas Coffe & Restaurang och det är Truong, Thuy Ronnie som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,