Bromölla Motorservice

Skåne län

Information

671111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bromölla Motorservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bromölla Motorservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som Bromölla Motorservice finns i.

Bromölla Motorservice har varit registrerat sedan 2006-11-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bromölla Motorservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Bromölla Motorservice är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Bromölla Motorservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bromölla Motorservice så kan ni göra det på telefon genom 0456-24721 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad. Service och reparation, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bromölla Motorservice och det är Nilsson, Leif Torbjörn som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,