PeMa Consulting

Skåne län

Information

690603-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PeMa Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PeMa Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som PeMa Consulting finns i.

PeMa Consulting har varit registrerat sedan 2001-11-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för PeMa Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-29.

PeMa Consulting är och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är .

Firmatecknare för PeMa Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med PeMa Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0456-22732 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom service på i huvudsak tåg.

Det finns olika personer som har en koppling med PeMa Consulting och det är Malmberg, Per Erik Anders som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,