Bostadsrättsföreningen Kanalen

Skåne län

Information

716406-2650 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Kanalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Kanalen är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Bromölla som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Kanalen finns i.

Bostadsrättsföreningen Kanalen har varit registrerat sedan 1986-03-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Kanalen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Kanalen är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Kanalen är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Kanalen så kan ni göra det på telefon genom 0456-29774 eller genom brev på följande adress:
Möllestigen, 295 38, Bromölla

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Kanalen och det är Bjuvegård, Ellen Inga Birgit som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Danheden, Rosa Elizabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Lena Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Radeklev, Eva Elisabet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Klas Yngve Leopold som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars Börje Magnus som är född 1964 och har titeln SuppleantNilsson, Harald Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Savmyr, Per Hans-Roger som är född 1954 och har titeln Suppleant,