Hellas städfirma

Skåne län

Information

720929-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hellas städfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hellas städfirma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som Hellas städfirma finns i.

Hellas städfirma har varit registrerat sedan 2009-10-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hellas städfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-12-04.

Hellas städfirma är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Hellas städfirma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hellas städfirma så kan ni göra det på telefon genom 0456-29640 eller genom brev på följande adress:

Utföra byggstädning, städning vid festplatser samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hellas städfirma och det är Kazantsidis, Georgios som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,