Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla

Skåne län

Information

738200-0243 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Bromölla som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla finns i.

Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla har varit registrerat sedan 1963-09-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening.

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 2 C, 295 31, Bromölla

Föreningen har till ändamål att förvärva, besitta och förvalta fastighet inom kvarteret Urmakaren, Bromölla, samt däri åt vissa av sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Urmakaren, Bromölla och det är Eliasson, Bengt Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Per Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Gun Ingegerd som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Libén, Yvonne Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sjöström, Alicja Helena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Strand, Gunnel Ejvor Margareta som är född 1931 och har titeln Suppleant