Bostadsrättsföreningen Gulsippan

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Gulsippan är en verksamhet som finns i Bromölla. I Bostadsrättsföreningen Gulsippan finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kamp, Sten Bertil Ingvar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemaczko, Karin Birgitta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Jan Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Signe Ragnhild Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gulsippan så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Gulsippan på telefon 0456-23135.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen, som en medlem har på grund av upplåtelsen. . Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Gulsippan av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Gulsippan är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Gulsippan innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Gulsippan är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Gulsippan så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Gulsippan har 738200-0334 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.