Aprilini

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Enskild firma som heter Aprilini. Det finns flera bolag som liknar Aprilini i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aprilini är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-11-24 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-04-21 så har Aprilini varit registrerat och sedan 2005-11-24 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aprilini och det finns fler bolag som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Aprilini så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aprilini så kan ni göra det på 040-256089.

Handel med egedesignade inredningsprodukter, typ heminrenings- produkter. Teknisk konsultation såsom projektledning, ritningsarbete och design av tekniska produkter. Ritningsarbete och industridesign, design av olika typer av produkter, främst heminredningsprodukter och möbler, men även produkter i offentliga miljöer t ex staket, grindar och bänkar. Arrangör av olika typer av event.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Per Martin som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Aprilini har 750417-XXXX som sitt organisationsnummer.