Orrgrens Ved & Entreprenad

Skåne län

Information

Orrgrens Ved & Entreprenad är ett av många bolag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Orrgrens Ved & Entreprenad finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Orrgrens Ved & Entreprenad är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-03.

Orrgrens Ved & Entreprenad som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-09-12. Men sedan 2005-06-03 så har Orrgrens Ved & Entreprenad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Orrgrens Ved & Entreprenad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-24678.

Bromölla arbetar för att bolag som Orrgrens Ved & Entreprenad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Orrgrens Ved & Entreprenad. Det finns flera bolag i Skåne län.

Handel med bras och pannved samt diverse entreprenad arbeten. Med entreprenad arbeten avses i första hand markarbeten, grävarbeten och lastarbeten.

Firmatecknare för Orrgrens Ved & Entreprenad är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Orrgrens Ved & Entreprenad och det är följande personer, Orrgren, Nils Jimmy som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Orrgrens Ved & Entreprenad är 820414-XXXX.