Handelsbolaget Galleri Lindkvist

Skåne län

Information

916431-4081 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Galleri Lindkvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Galleri Lindkvist är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bromölla som är den kommunen som Handelsbolaget Galleri Lindkvist finns i.

Handelsbolaget Galleri Lindkvist har varit registrerat sedan 1978-08-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Galleri Lindkvist så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Handelsbolaget Galleri Lindkvist är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Galleri Lindkvist är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Galleri Lindkvist så kan ni göra det på telefon genom 0456-29315 eller genom brev på följande adress:
Söndrabyv. 156, 290 37, Arkelstorp

Handel med konst

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Galleri Lindkvist och det är Lindqvist, Ingrid Lisbet som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Lindqvist, Nils Ingvar Bertil som är född 1943 och har titeln Bolagsman,