Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag

Skåne län

Information

916432-4833 är organisationsnummer för verksamheten Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bromölla som är den kommunen som Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag finns i.

Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-09-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-54660 eller genom brev på följande adress:
Trollv., 295 72, Gualöv

Tillverkning av jordförbättringsmedel

Det finns olika personer som har en koppling med Stensjö Säteri i Gualöv Handelsbolag och det är Ström, Leif Rune som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Ström, Lena Kristina som är född 1944 och har titeln Bolagsman,