Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Bromölla och Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2002-04-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där företaget finns i jobbar för att företag som Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag ska trivas.

Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Renhållningsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-25557.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag är Carlsson, Stig Gunnar som är född 1948 och har titeln Komplementär, Carlsson, Lena Inga-Maj som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, .

Carlssons Miljö & Renhållning Kommanditbolag har 916432-9170 som sitt organisationsnummer.