Holmbergs Bil Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Bromölla och Holmbergs Bil Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Holmbergs Bil Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Holmbergs Bil Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Holmbergs Bil Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1983-10-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Holmbergs Bil Kommanditbolag ska trivas.

Holmbergs Bil Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med begagnade bilar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holmbergs Bil Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-01.

Idag är Holmbergs Bil Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Holmbergs Bil Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-50510.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Holmbergs Bil Kommanditbolag är Holmberg, Bo Inge Göran som är född 1946 och har titeln Komplementär, Ahlström, Lena Marianne som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Holmbergs Bil Kommanditbolag har 916536-5199 som sitt organisationsnummer.