Consulting i Gualöv Kommanditbolag

Skåne län

Information

Consulting i Gualöv Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Bromölla. I Consulting i Gualöv Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lövgren, Kurt Gösta Bertil som är född 1941 och har titeln Komplementär, Lövgren, Inger Eva-Marie som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Consulting i Gualöv Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Consulting i Gualöv Kommanditbolag på telefon 044-54230.

Konsultverksamhet inom bokförlag, tidningar m m

Idag är Consulting i Gualöv Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Consulting i Gualöv Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Consulting i Gualöv Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Consulting i Gualöv Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Consulting i Gualöv Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av Lövgren, Kurt Gösta Bertil.

Consulting i Gualöv Kommanditbolag har 916536-7955 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.