Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag

Skåne län

Information

Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag är ett bolag som finns i Bromölla. I Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars-Göran som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Siv Ada Birgitta som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag på telefon 0456-26843.

Måleriverksamhet och i samband därmed handel

Idag är Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Målerifirma Lars Karlsson Handelsbolag har 916752-3415 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.