Handelsbolaget Hamrins Cafe

Skåne län

Information

Handelsbolaget Hamrins Cafe hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Handelsbolaget Hamrins Cafe finns. I Bromölla så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Hamrins Cafe tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget Hamrins Cafe har haft sedan 2008-01-31. Handelsbolaget Hamrins Cafe har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Hamrins Cafe så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedjev. 6, 295 74, Näsum men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-24941.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Hamrins Cafe har idag 916752-6095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Hamrins Cafe

Handel med dagligvaror samt caférörelse

I Handelsbolaget Hamrins Cafe så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hamrin, Karl Anders Mattias som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Hamrin, Ulf Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .