The Orchestra Bromölla Handelsbolag

Skåne län

Information

The Orchestra Bromölla Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där The Orchestra Bromölla Handelsbolag finns. I Bromölla så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. The Orchestra Bromölla Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket The Orchestra Bromölla Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. The Orchestra Bromölla Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till The Orchestra Bromölla Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsv. 22, 294 77, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-12553.

Bromölla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

The Orchestra Bromölla Handelsbolag har idag 916753-0758 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för The Orchestra Bromölla Handelsbolag

Musikproduktion, ljudinspelning samt uthyrning av ljud- och ljusanläggningar.

I The Orchestra Bromölla Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Karl Tore Andreas som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Eknö, Karl Joakim som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Ekstrand, Sven Martin Peter som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Severénius, Patrik Pär-Ola som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .