Alf-ix Vision Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-5542 är organisationsnummer för bolaget Alf-ix Vision Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alf-ix Vision Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bromölla som är den kommunen som Alf-ix Vision Handelsbolag finns i.

Alf-ix Vision Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-11-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alf-ix Vision Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Alf-ix Vision Handelsbolag är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Alf-ix Vision Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Alf-ix Vision Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 072-220266 eller genom brev på följande adress:
FRIDLUNDS VÄG 96, 295 94, Näsum

Konsultverksamhet inom företags- och produktutveckling. Djurvård, dressyr och hunduppfödning. Produktutveckling, prototyptillverkning och Uthyrning av verkstadsmaskiner och trädgårdsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Alf-ix Vision Handelsbolag och det är Karlström, Alf Göran Helge som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Persson, Brigitte Helen som är född 1958 och har titeln Bolagsman,