Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag

Skåne län

Information

Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag är ett bolag som finns i Bromölla. I Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Judit Ingeborg som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Svensson, Kurt Birger som är född 1928 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag på telefon 0479-20195.

Snickerirörelse

Idag är Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Birger Svensson & Co Snickerifabrik Handelsbolag har 937000-2983 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.