B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag

Skåne län

Information

938200-5701 är organisationsnummer för bolaget B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bromölla som är den kommunen som B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag finns i.

B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 1974-06-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-29543 eller genom brev på följande adress:
Mellang. 4, 295 32, Bromölla

Bensinstations- och servicerörelse

Det finns olika personer som har en koppling med B-A Service, Brynolfsson & Anderberg Handelsbolag och det är Anderberg, Kent-Eve Gusten som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Brynolfsson, Bo Sven Henry som är född 1938 och har titeln Bolagsman,