Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag

Skåne län

Information

Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag finns. I Bromölla så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Forellv. 2A, 295 35, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-27112.

Bromölla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag har idag 938200-5982 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag

Tandläkarverksamhet

I Dentalservice, I och U Bjereus Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjereus, Lilian Ingegerd som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Bjereus, Sven Urban som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .