Helges Mekaniska Handelsbolag

Skåne län

Information

Helges Mekaniska Handelsbolag är ett bolag som finns i Bromölla. I Helges Mekaniska Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gradin, Leif Erik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Olofsson Gradin, Britt Inga-Lill som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Helges Mekaniska Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Helges Mekaniska Handelsbolag på telefon 0456-27607.

Reparationer och legotillverkning av järn och plåtkonstruktioner, maskiner och maskindelar. Såsom grindar, trappräcken, ramper till handikappade, emballage och fixturer.

Idag är Helges Mekaniska Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Helges Mekaniska Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Helges Mekaniska Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och Helges Mekaniska Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Helges Mekaniska Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Gradin, Leif Erik ensam.

Helges Mekaniska Handelsbolag har 969670-6028 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.