BIZCON Kommanditbolag

Skåne län

Information

969677-2848 är organisationsnummer för verksamheten BIZCON Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BIZCON Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Bromölla som är den kommunen som BIZCON Kommanditbolag finns i.

BIZCON Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-04-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BIZCON Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BIZCON Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är .

Firmatecknare för BIZCON Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med BIZCON Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lindenro , 295 72, Gualöv

Utbildning och marknadsföring av tjänster över internet.

Det finns olika personer som har en koppling med BIZCON Kommanditbolag och det är Litcon Wood Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Jakobsson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Jakobsson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Prokurist,