Näsums Restaurang Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bromölla och Näsums Restaurang Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Näsums Restaurang Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Näsums Restaurang Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Näsums Restaurang Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-05-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där företaget finns i jobbar för att företag som Näsums Restaurang Handelsbolag ska trivas.

Näsums Restaurang Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Bromölla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Café och restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Näsums Restaurang Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Näsums Restaurang Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Näsums Restaurang Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-24900.

Firman tecknas av Dan Håkan Jörgen Hamrin ensam..

De som är på något sätt har med Näsums Restaurang Handelsbolag är Hamrin, Dan Håkan Jörgen som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Hamrin, Kerstin Monika som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Näsums Restaurang Handelsbolag har 969678-2292 som sitt organisationsnummer.