Eurotron Graphics Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Kommanditbolag som heter Eurotron Graphics Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Eurotron Graphics Kommanditbolag i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Eurotron Graphics Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-15 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2001-09-27 så har Eurotron Graphics Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2004-04-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Eurotron Graphics Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Eurotron Graphics Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till ÖSTRA LJUNGBYVÄGEN 107, 295 72, Gualöv. Vi ni istället prata med Eurotron Graphics Kommanditbolag så kan ni göra det på 046-184600.

Tillverkning och försäljning av grafiska maskiner. Konsultverksamhet gällande organisation och marknadsföring.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Litcon Wood Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Jakobsson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Litcon Invest AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Eurotron Graphics Kommanditbolag har 969680-4260 som sitt organisationsnummer.