Eurotron International Kommanditbolag

Skåne län

Information

969681-0994 är organisationsnummer för företaget Eurotron International Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eurotron International Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Bromölla som är den kommunen som Eurotron International Kommanditbolag finns i.

Eurotron International Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-10-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eurotron International Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-12.

Eurotron International Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Eurotron International Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Eurotron International Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-184600 eller genom brev på följande adress:
Odlarev. 12, 226 60, Lund

Försäljning av produkter hänförligt till automation bland annat omfattande elektroteknik, pneumatik samt mekaniska komponenter inom området. Konstruktionsarbeten inom nämnda områden samt inom det byggtekniska området.

Det finns olika personer som har en koppling med Eurotron International Kommanditbolag och det är Litcon Wood Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Jakobsson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Litcon Invest AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,