Gyllenberg Care Handelsbolag

Skåne län

Information

Gyllenberg Care Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Gyllenberg Care Handelsbolag finns. I Bromölla så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gyllenberg Care Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Gyllenberg Care Handelsbolag har haft sedan 2002-04-09. Gyllenberg Care Handelsbolag har funnits sedan och 2002-04-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gyllenberg Care Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 9, 295 35, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-29072.

Bromölla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Gyllenberg Care Handelsbolag har idag 969684-3995 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Gyllenberg Care Handelsbolag

Vård, konsultverksamhet inom vårdområdet och därmed förenlig verksamhet. Import och försäljning av vin och liknande produkter inom detta område. Import och försäljning av golf och sportprodukter.

I Gyllenberg Care Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gyllenberg, Anna Margareta som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Gyllenberg, Gustav Axel Jonas som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .