V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag

Skåne län

Information

V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag finns. I Bromölla så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag har haft sedan 2007-04-06. V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tians v. 68, 295 35, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8197613.

Bromölla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag har idag 969725-3723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag

Installation, byggarbeten, reparationer och service inom VVS och licenssvetsning samt därmed förenlig verksamhet.

I V & B Licenssvets och Isolering Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, David Alexander som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Vinberg, Henrik Olof Emil som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .