Stanlyssons ByggImport Handelsbolag

Skåne län

Information

Stanlyssons ByggImport Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Stanlyssons ByggImport Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stanlyssons ByggImport Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-03.

Stanlyssons ByggImport Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-07-20. Men sedan 2007-08-03 så har Stanlyssons ByggImport Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Folkets Husg. 52, 295 32, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stanlyssons ByggImport Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-29836.

Bromölla arbetar för att bolag som Stanlyssons ByggImport Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stanlyssons ByggImport Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Import av byggnads- och fritidsprodukter såsom material för tak, vägg samt golv utomhus såväl som inomhus. Fritidsprodukter för trädgård, hobby sport och mode.

Firmatecknare för Stanlyssons ByggImport Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stanlyssons ByggImport Handelsbolag och det är följande personer, Stanlysson, Jens Mikael som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Stanlyssons ByggImport Handelsbolag är 969728-5170.