B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag

Skåne län

Information

B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag finns. I Bromölla så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristianstadsv. 705, 295 38, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-29577.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag har idag 969728-8406 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag

Pizzeria.

I B Issabaick & S Kurtbas Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Issa Baick, Bernadette som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Kurtbas, Sehmus som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .