Målerikalkyl o Projektering SONNEY

Skåne län

Information

Konsultverksamhet inom måleribranschen. Målerikalkyler avser att på ritningar och förfrågningsunderlag eller på plats uppmäta och kostnadsberäkna målningsobjekt till måleriföretag för deras anbudsgivning. Måleriprojektering. Att projektera, åtgärdsbedöma, kostnads- beräkna och upprätta målningsbeskrivningar, upphandlingsunderlag samt kontrollera och besiktiga målningsobjekt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Målerikalkyl o Projektering SONNEY vars bolagstyp är Enskild firma.

I Bromölla så är Målerikalkyl o Projektering SONNEY ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1996-01-19 så skapades Målerikalkyl o Projektering SONNEY och företaget är har F-skattsedel Målerikalkyl o Projektering SONNEY har haft det sedan 1996-01-01.

Målerikalkyl o Projektering SONNEY är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

350620-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Bromölla.

Just nu är Målerikalkyl o Projektering SONNEY och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Målerikalkyl o Projektering SONNEY så går det att nå dem via telefon på 0431-83525 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Målerikalkyl o Projektering SONNEY är Nilsson, Sonney Roland som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .