NORDANVIK

Skåne län

Information

NORDANVIK är ett av många verksamheter som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som NORDANVIK finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NORDANVIK är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

NORDANVIK som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-01-13. Men sedan 1996-01-01 så har NORDANVIK varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NORDANVIK så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-24760.

Bromölla arbetar för att verksamheter som NORDANVIK ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för NORDANVIK. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fruktodling och skogsskötsel, import- och exporthandel av tekniska hjälpmedel inom fiske, lantbruks- och trädgårdsområdet samt konsultverksamhet inom viltskyddsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NORDANVIK är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NORDANVIK och det är följande personer, Almer, Sven Gösta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för NORDANVIK är 400519-XXXX.