Salong Liette Laila Gunnarsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bromölla och Salong Liette Laila Gunnarsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong Liette Laila Gunnarsson är ett av dem. Statusen för Salong Liette Laila Gunnarsson är att Bolaget är aktivt.

Salong Liette Laila Gunnarsson är ett Enskild firma och skapades 1968-06-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong Liette Laila Gunnarsson ska trivas.

Salong Liette Laila Gunnarsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Damfriseringsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Liette Laila Gunnarsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Liette Laila Gunnarsson och det finns flera bolag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Salong Liette Laila Gunnarsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-54301.

.

De som är på något sätt har med Salong Liette Laila Gunnarsson är Gunnarsson, Laila Monica Birgitta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Liette Laila Gunnarsson har 441225-XXXX som sitt organisationsnummer.