Ingegärds Guld & Silver

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bromölla och Ingegärds Guld & Silver är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ingegärds Guld & Silver är ett av dem. Statusen för Ingegärds Guld & Silver är att Bolaget är aktivt.

Ingegärds Guld & Silver är ett Enskild firma och skapades 1999-01-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ingegärds Guld & Silver ska trivas.

Ingegärds Guld & Silver är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av guld och silvervaror i egen butik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingegärds Guld & Silver är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ingegärds Guld & Silver och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Ingegärds Guld & Silver så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-71232.

.

De som är på något sätt har med Ingegärds Guld & Silver är Weberg, Dagny Ingegerd som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, Weberg, Gert Ingvar som är född 1948 och har titeln Prokurist, .

Ingegärds Guld & Silver har 450302-XXXX som sitt organisationsnummer.