Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult

Skåne län

Information

Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult är ett bolag som finns i Bromölla. I Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Ingrid Anne-Christine som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult på telefon 044-54158.

Bed and breakfast i första hand. Dessutom konsultation i samband med festmåltider såsom menyförslag, dukning och servering. Föreläsning och kursverksamhet i olika föreningar och organisationer ang. Mat, miljö och hälsa.

Idag är Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult av bolagstypen Enskild firma.

Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-22 och Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult så är det följande:

Bo hos Tina, bed & breakfast, kurs & konsult har 490127-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.