Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin

Skåne län

Information

Utbildning av vårdpersonal och i skolor, klinisk munhälsovård, försäljning av dentalartiklar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin vars bolagstyp är Enskild firma.

I Bromölla så är Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1999-09-08 så skapades Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin och företaget är har F-skattsedel Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin har haft det sedan 1999-01-01.

Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

490816-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Bromölla.

Just nu är Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin så går det att nå dem via telefon på 0456-22620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandvårdstjänst NÖ Skåne. Leg. Tandhygienist Christina Nylin är Nylin, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .