Bromölla Juridiska Byrå

Skåne län

Information

501109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bromölla Juridiska Byrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bromölla Juridiska Byrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som Bromölla Juridiska Byrå finns i.

Bromölla Juridiska Byrå har varit registrerat sedan 1981-05-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bromölla Juridiska Byrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bromölla Juridiska Byrå är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för Bromölla Juridiska Byrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bromölla Juridiska Byrå så kan ni göra det på telefon genom 0456-29600 eller genom brev på följande adress:

Juridisk verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Bromölla Juridiska Byrå och det är Dufva, Leif Erik som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,