Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Enskild firma som heter Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson. Det finns flera verksamheter som liknar Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1984-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1974-02-04 så har Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson och det finns fler verksamheter som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson så kan ni göra det på 0456-29001.

Damfriseringsrörelse

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Troedsson, Eva Monica Ann-Charlotte som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Salong Charlotte, Ann-Charlotte Troedsson har 530415-XXXX som sitt organisationsnummer.