A.S. AV Service

Skåne län

Information

530614-XXXX är organisationsnummer för bolaget A.S. AV Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.S. AV Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bromölla som är den kommunen som A.S. AV Service finns i.

A.S. AV Service har varit registrerat sedan 1996-10-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.S. AV Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

A.S. AV Service är och det finns flera bolag i Bromölla som också är .

Firmatecknare för A.S. AV Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med A.S. AV Service så kan ni göra det på telefon genom 0456-41188 eller genom brev på följande adress:

Import, export, försäljning och service av hemelektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med A.S. AV Service och det är Schmidt, Alfons som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,