Ifö Sanitär Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Ifö Sanitär Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ifö Sanitär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ifö Sanitär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ifö Sanitär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1934-04-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ifö Sanitär Aktiebolag ska trivas.

Ifö Sanitär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva utvinning och tillverkning av samt handel med produkter och utrustning företrädesvis avsedda för byggnads-, installations- och anläggningsverksamhet. äga och förvalta fastigheter samt aktier och annan lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ifö Sanitär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Ifö Sanitär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Ifö Sanitär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-48000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -Johansson, Tage Roland Per-Olof -Strömberg, Claes Viktor Firman tecknas i förening av -Johansson, Tage Roland Per-Olof -Strömberg, Claes Viktor Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ifö Sanitär Aktiebolag är Johansson, Tage Roland Per-Olof som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Strömberg, Claes Viktor som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Norrbom, Frida Mari som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Pihl, Bengt Åke Günther som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Håkansson, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Pontus Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantOlofsson, Sven Patrik Joachim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Wallgren, Sten Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Leif Evert Roland som är född 1948 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantViippola, Timo Antero som är född 1964 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln RevisorSvensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln RevisorSvensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantSvensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Ifö Sanitär Aktiebolag har 556033-0788 som sitt organisationsnummer.