Ifö Electric AB

Skåne län

Information

556033-3576 är organisationsnummer för verksamheten Ifö Electric AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ifö Electric AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Ifö Electric AB finns i.

Ifö Electric AB har varit registrerat sedan 1934-08-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ifö Electric AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Ifö Electric AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ifö Electric AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jacobsson, Thomas Rolf David -Pettersson, Bengt Anders -Öringe, Bernt Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ifö Electric AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-26500 eller genom brev på följande adress:
Storg. 41, 295 31, Bromölla

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva utvinning och tillverkning av samt handel med produkter och utrustning, företrädesvis avsedda för byggnads-, installations- och anläggningsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ifö Electric AB och det är Öringe, Bernt Anders som är född 1959 och har titeln VD, Öringe, Bernt Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Thomas Rolf David som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Bengt Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor