Bromölla Möbelaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1960-11-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där företaget finns i jobbar för att företag som Bromölla Möbelaffär Aktiebolag ska trivas.

Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva detaljhandel inom möbel- och heminredningsbranschen ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Bromölla Möbelaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Bromölla Möbelaffär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-47800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Glenn Sture -Torstensson, Ulf Peter.

De som är på något sätt har med Bromölla Möbelaffär Aktiebolag är Torstensson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Extern VD, Törnqvist, Karl Leif Sven som är född 1955 och har titeln Extern vice VD, Eriksson, Glenn Sture som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsell Gustafsson, Ulla Doris som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jens Patrik Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nilsson, Mats Håkan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJohansson, Glenn Göran Peter som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olsson, Kristina Mari-Charlott som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Thuresson, Bengt Gunnar Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantSvensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln RevisorSturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Bromölla Möbelaffär Aktiebolag har 556074-9045 som sitt organisationsnummer.