Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556117-0050.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-48660 alternativt besöka eller skicka post till Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress Kråkeslättv. 8, 295 39, Bromölla.

Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gösta Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Larsson, Knut Gösta som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Larsson, Britt Gunnel Gertrud som är född 1935 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.