Bromölla Tak AB

Skåne län

Information

Bromölla Tak AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Bromölla Tak AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bromölla Tak AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bromölla Tak AB har haft sedan 1994-01-01. Bromölla Tak AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bromölla Tak AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 12, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-26900.

Bromölla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bromölla Tak AB Privat, ej börsnoterat.

Bromölla Tak AB har idag 556129-2078 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bromölla Tak AB

Bolaget skall bedriva tak- och reparationsarbeten, tillverkning och försäljning av brandventilationer inom byggnadsbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Bromölla Tak AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjalmarsson, Ulf Jerry som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Birgit Ann-Charlott som är född 1960 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .