Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag

Skåne län

Information

Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Liljenbergs v. 8, 295 35, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-27821.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag har idag 556142-1883 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenörverksamhet inom värme- vattenoch sanitetsbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Allan Hansons Rörlednings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Stig Anders Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Irma Margareta som är född 1932 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .